LIPUT

Päiväohjelma on ikärajaton ja alueelle on päivällä ilmainen sisäänpääsy.

Iltaohjelmaan ennakkoliput myynnissä TiketissäLippupisteessä ja Pyynikin Munkkikahvilan Keskustorin toimipisteellä. Pyynikin Munkkikahvilassa käy maksuvälineenä vain käteinen. Ennakkoliput ovat myynnissä Lippupisteessä tapahtumaa edeltävään päivään klo 23.59 asti. Tiketissä ja Pyynikin Munkkikahvilassa ennakkoliput on myynnissä porttien aukeamiseen klo 19.00 saakka. Porttien aukeamisen jälkeen lippuja on mahdollista ostaa portilta, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Huomioithan että portilla on eri lipunhinta kuin ennakkoon. Iltaohjelma on K-18.

Ennakkoon ostetut liput 20,00 € /päivä
Liput portilta 25,00 € / päivä

PERJANTAI 30.6. Finnhittien Kuninkaat: Danny, Frederik, Tapani Kansa
LAUANTAI 1.7. Katri Helena, Laura Voutilainen
TIISTAI 4.7. Jari Sillanpää
KESKIVIIKKO 5.7. Suvi Teräsniska
TORSTAI 6.7. Michael Monroe
PERJANTAI 7.7. Chisu, Neljänsuora
LAUANTAI 8.7. Klamydia

Yritys- ja ryhmätilaukset: info(a)sillalla.net
Tilauksessa oltava seuraavat tiedot: yritys/tilaaja, lippujen määrä, minkä päivän lippuja, laskutustiedot, y-tunnus

Yritysten on mahdollista ostaa tapahtumaan myös drinkkilippuja ennakkoon.

Drinkkilippuja on kahdenlaisia:

1. MIEDOT. Sisältää jonkin seuraavista juomista: olut, siideri, lonkero, puna- tai valkoviini, smirnoff ice, vesi, energiajuoma ja limpparit. Yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 8 €.
2. VÄKEVÄT. Sisältää edellä mainittujen mietojen juomien lisäksi väkevät juomat ja drinkit sekä kuohuviinin, yhden drinkkilipun enimmäislaskutusarvo 10 €.

1 tuote/drinkkilippu

Drinkkilipuissa lukee yrityksen nimi ja drinkkiliput laskutetaan tapahtuman jälkeen anniskelutiskille palautuneiden mukaan. Drinkkiliput laskutetaan sen tuotteen hinnan mukaan, mikä lipulla on ostettu.