INFO

SAAPUMINEN

Keskustorille on helppo saapua julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai jalan. Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti. Tampereen keskustassa sijaitsee useita 24h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja www.finnpark.fi.

Keskustorin ohjelma-alueen sisäänkäynti sijaitsee Hämeenkadun puolella.

IKÄRAJAT

Keskustorin päiväohjelma on kaikille avoin ja ikärajaton. Ikäraja keskustorin ohjelma-alueelle ilta-aikaan on 18-vuotta.

ESTEETTÖMYYS

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana myös Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi

Keskustorin tapahtuma-alueen portille on mahdollista ajaa melko lähelle autolla. Torialue koostuu katukivetyksestä. Alueella sijaitsee inva-wc. Meillä käy myös vessapassi: lisätietoa vessapassista täältä. Istumapaikkoja tapahtuma-alueelta löytyy jonkin verran. Pyörätuolikoroketta keskustorin tapahtuma-alueella ei ole.

Mikäli sinulla on kysyttävää esteettömyysasioihin liittyen, ota yhteyttä osoitteeseen: festarit(a)ncdpro.fi. Kirjoita otsikkoon "Tammerkosken Sillalla"

VALOKUVAUS

Tapahtuma-alueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.
Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.sillalla.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat tapahtuma-alueella kiellettyjä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme kuitenkin varaamaan käteistä mukaan joustavan asioinnin takaamiseksi.

MAJOITUS

Holiday Inn tarjoaa Tammerkosken Sillalla -kävijöille majoitusta edulliseen hintaan! Katso edullisten majoituspakettien lisätiedot täältä ja varaa omasi!

Tampereen hotelleista ja muista majoitusvaihtoehdoista saat helposti tietoa Visit Tampere – matkailuneuvonnasta numerosta 03 5656 6800 tai www.visittampere.fi

SIISTEYS

Alueella on useita roskiksia ja toivommekin, että kävijämme auttavat meitä pitämään alueen siistinä ja laittamaan roskat niille varattuihin paikkoihin. Pidetään yhdessä huolta ympäristöstä ja Tampere siistinä!

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

Noudatathan festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan asiasta pikimmiten järjestyksenvalvojille.

Teltassa tupakointi on ehdottomasti kiellettyä. Alueella on erilliset tupakointialueet.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

* järjestelmäkamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
* videokamerat
* padit ja läppärit
* omat kuvahelikopterit ja dronet
* huomioväriset, järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavat vaatekappaleet
* sateenvarjot
* polkupyörät
* lasipullot (riippumatta sisällöstä)
* alkoholituotteet
* huumaavat aineet
* ampuma- ja teräaseet
* monitoimityökalut
* räjähteet
* ilotulitteet
* soihdut
* laserit
* omat radiopuhelimet
* paksut ketjut
* muut lyömäaseet
* eläimet
* selfiekepit
* julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
* liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysyä lipunmyynnistä. Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 10-18, 0600 03394 (1.98€/min+pvm).

Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31
33210 Tampere

YHTEYSTIEDOT

festarit(a)ncdpro.fi / Laita viestin otsikoksi "Tammerkosken Sillalla"
Tuotantopäällikkö, Sarianna Matikainen, sarianna.matikainen(a)nelonenmedia.fi
Tuottaja, Jonna Myllykangas, jonna.myllykangas(a)nelonenmedia.fi
Promoottori, Timo Isomäki, timo.isomaki(a)promoter.fi
Yritysyhteistyö, Valtteri Autero, valtteri.autero(a)ncdpro.fi, 044 2407342
Myyntipaikat, info(a)myyntipaikat.fi

MEDIA

Akkreditointi on nyt avoinna täällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää akkreditointiin liittyen, ota yhteyttä: sari(a)propromotion.fi

Tammerkosken Sillalla